Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Horgász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Horgásznak

7620Ft Bruttó

Minden vicces sétabot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet. Tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz.

Cikkszám: VSB023 Kategória: Címke:

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Horgász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Horgásznak

 

Ajándék Horgásznak

 

Ajándék Horgásznak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet horgászoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

Legyen szó születésnap, névnap, karácsony vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket. Válaszd ezt az egyedülálló ajándék horgásznak, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!
Vicces ajándékot adni számos okból lehet kiváló ötlet:

Tömeg 0.5 kg
Méretek 88 cm