Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Nyugdíjas Járgány – Ajándék Nyugdíjasnak

7620Ft Bruttó

Minden vicces sétabot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet. Tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz.

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Nyugdíjas Járgány – Ajándék Nyugdíjasnak

 

Ajándék Nyugdíjasnak

 

Ajándék Nyugdíjasnak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet nyugdíjas búcsúztatóra, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

Személyes kapcsolat kifejezése: A vicces ajándék azt is kifejezheti, hogy milyen jól ismered az ajándékozottat. Az ilyen ajándékok általában olyan jellegzetességekre, az egyén személye, hobbihoz vagy vicces helyzetekre utalnak, amik a kapcsolatotokban fontosak vagy emlékezetesek.

Mindent egybevetve, a vicces ajándékok jó módot jelentenek arra, hogy vidámságot és pozitivitást hozzunk egy helyzetbe, miközben szem előtt tartjuk az illető egyedi ízlését és érdekeit. Azonban fontos, hogy tiszteletteljesek legyünk. És ügyeljünk arra, hogy az ajándék ne sértsen meg senkit vagy ne legyen kellemetlen az ajándékozott számára.

Tömeg 0.5 kg
Méretek 88 cm