,

Mintás Törölköző – Strandtörölköző – Anya szeretete örök és végtelen – Tulipános – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

3990Ft Bruttó

 

Mérete: 100cm x 50cm
Anyaga kellemes puha tapintású pamut-poliészter keverék.

Mintás Törölköző – Strandtörölköző – Anya szeretete örök és végtelen – Tulipános – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

 

Ajándék Anyának

 

Ajándék Anyának. Lepd meg anyukádat egy kedves maci mintás törölközővel. Remek választás a strandra, az uszodába, wellnessre vagy akár a saját fürdőszobádba is. Ideális ajándék anyáknak születésnapra, karácsonyra, anyák napjára, vagy bármilyen különleges alkalomra.

Egy mindennapi használati tárgy, amely a szeretet és gondoskodás üzenetét hordozza. Az aranyos maci mintás törölköző kiváló ajándék ötlet, amely stílusos és praktikus kiegészítő. Vidám színekben pompázik.

Anyaga puha és jól felszívja a nedvességet. Méret: 100×50 cm fürdőtörölköző méret.

Mintás törölközőt ajándékba adni az anyánknak számos előnnyel jár:

Hasznos és praktikus: Mint minden háztartási tárgy, a törölközők is hasznosak és nélkülözhetetlenek. Mindig jól jönnek otthon, így egy szép és minőségi törölköző lehet egy olyan ajándék, amely valóban hasznos és praktikus az anyánk számára. Jól megválasztott darabok hosszú ideig szolgálhatnak. Így az ajándék nemcsak szép és kedves gesztus, hanem praktikus eszköz is.

Ápoltság és kényelem: Minőségi anyagból készült, puha törölközőink kényelmesek a használatban, és kellemes érzést nyújtanak a bőrnek a mindennapokban.

Esztétikus kiegészítő: Szépen kivitelezett, esztétikus törölközőink nemcsak praktikus, hanem otthonunk díszítőeleme is lehet. Így az édesanyánk nemcsak használhatja, de büszkén is kirakhatja a fürdőszobában.

Figyelemfelkeltő ajándék: Mivel a törölközők általában olyan dolgok, amelyeket az ember minden nap használ, az ajándék általában folyamatosan emlékezteti majd az édesanyánkat a rá fordított figyelemre és gondoskodásra.

Kényeztető élmény: Egy minőségi, puha és kényelmes törölköző használata egy kis kényeztető élményt nyújthat, ami fontos lehet a mindennapok során. Ebből látszódik, hogy törődünk az anyukánk kényelmével és jólétével, még az apróbb hétköznapi dolgokban is.

Egyedi megjegyzés hozzáadása: Légy kreatív! Akár díszdobozban, szalaggal, vagy egy kis személyes üzenettel kiegészítve, az ajándék különlegessé tehető.

Egy szép és minőségi törölköző remek ajándék anyukánk számára, amely praktikus, kényelmes és figyelemfelkeltő, és emlékeztetni fogja őt arra, hogy mennyire fontos és szeretett személy a számunkra. Kedves és figyelmes gesztus, amely meglepheti és örömet szerezhet az anyukádnak.

 

Tömeg 0.05 kg
Méretek 100 × 50 cm