,

Konyharuha – Kis Törölköző – Kéztörlő – Szeretlek Anya – Sünis – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

1905Ft Bruttó

 

Mérete: 30cm x 50cm
Anyaga pamut-poliészter keverék

Konyharuha – Kis Törölköző – Kéztörlő – Szeretlek Anya – Sünis – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

 

Ajándék Anyának

 

Remek ajándék anyának bármilyen alkalomra. A cuki süni mintás konyharuha, kis törölköző kiváló ajándék ötlet, amely stílusos és praktikus kiegészítője lehet a konyhának, fürdőszobának. Az ilyen típusú konyharuhák, kis törölközők, arctörlők kellemes és könnyű anyagból készülnek.

Anyaga puha és jól felszívja a nedvességet. A süni mintás konyharuha vidám színekben pompázik. Mérete miatt, kényelmes a mindennapi használat során.

Ajándékod legyen hasznos és szívhez szóló. Ez a süni mintás konyharuha garantáltan mosolyt csal majd az ajándékátadás pillanatában, és hasznos kiegészítő.

Mérete: 30cm x 50cm
Anyaga pamut-poliészter keverék 

Kéztörlőt ajándékba adni az anyánknak számos előnnyel jár:

Hasznos és praktikus: Kéztörlők mindig jól jönnek otthon, így egy szép és minőségi kéztörlő lehet egy olyan ajándék, amely valóban hasznos és praktikus az anyánk számára. Jól megválasztott darabok hosszú ideig szolgálhatnak. Így az ajándék nemcsak szép és kedves gesztus, hanem praktikus eszköz is.

Ápoltság és kényelem: Minőségi kéztörlőkkel az anyánk gondoskodhat a kéz és az arcbőre ápolásáról. Kényelmes és kíméletes anyagból készült kéztörlők használata kellemes érzést nyújthat a mindennapokban.

Esztétikus kiegészítő: Szépen kivitelezett, esztétikus kéztörlőink nemcsak praktikus, hanem otthonunk díszítőeleme is lehet. Így az édesanyánk nemcsak használhatja, de büszkén is kirakhatja a fürdőszobában vagy a konyhában.

Figyelemfelkeltő ajándék: Mivel a kéztörlők általában olyan dolgok, amelyeket az ember minden nap használ, az ajándék általában folyamatosan emlékezteti majd az anyánkat a rá fordított figyelemre és gondoskodásra.

Kényeztető élmény: Egy minőségi, puha és kényelmes kéztörlő használata egy kis kényeztető élményt nyújthat az anyánknak, ami fontos lehet a mindennapok során. Ebből látszódik, hogy törődünk az anyukánk kényelmével és jólétével, még az apróbb hétköznapi dolgokban is.

Egy szép és minőségi kéztörlő remek ajándék anyukánk számára, amely praktikus, kényelmes és figyelemfelkeltő, és emlékeztetni fogja őt arra, hogy mennyire fontos és szeretett személy a számunkra. Kedves és figyelmes gesztus, amely meglepheti és örömet szerezhet az anyukádnak.

Tömeg 0.05 kg
Méretek 50 × 30 cm