Kis Szív Párna – Amikor az Édesanyámra nézek – Levendulás – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

1524Ft Bruttó

Mérete 25cm x 21cm
Anyaga: 100 % poliester

Kis Szív Párna – Amikor az Édesanyámra nézek – Levendulás – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

 

Ajándék Anyának

 

Egy igazán elismerő ajándék anyának bármilyen alakalomra. Lepd meg anyukádat egy kedves maci mintás kis szív párnával, kiváló Anyák napi ajándék ötlet. Ajándékod legyen hasznos és szívhez szóló. Remek ajándék ötlet születésnapra, névnapra, karácsonyra, anyák napjára vagy más különleges alkalomara.

A díszpárna egy puha és kényelmes kiegészítő otthonunkban, amely nemcsak kényelmet biztosít, hanem dekorációs elemként is szolgál. Kényelmesebbé teszi a pihenést vagy olvasást. Párnáink dekoratív mintákkal és színekkel rendelkeznek, amelyek feldobják az otthoni belső teret. 

A párna mintája nem fakul, nem kopik ki! Mérete: 26cm x 26cm. Anyaga: 100% poliester. Mosógépben mosható, nem fakul, nem kopik ki! 

Cuki mintás kis szív párna ajándékként anyának számos okból kiváló választás lehet bármilyen különleges alkalomra :

Kényelem és hasznosság: Kis szív párna kényelmes és otthonos hangulatot teremt, és lehetőséget nyújt az anyukádnak arra, hogy kényelmesen pihenhessen vagy olvashasson. A párna nemcsak praktikus használatot szolgál az otthonotokban, hanem dekoratív elemként is, amely megszépíti a lakást.

Személyes érintettség: Egy cuki mintás párna lehetőséget ad arra, hogy személyessé tegyük az ajándékot. Ha olyan mintát választunk, amely az édesanyád kedvenc állatát, virágát vagy éppen kedvenc színét ábrázolja, az biztosan örömet fog neki okozni, és azt fogja érezni, hogy figyeltél az ő ízlésére.

Kellemes emlékek: Minden alkalommal, amikor használja, kellemes emlékeket fog felidézni az anyukádnak, és melegséget fog érezni a szívében.

Felvidítja a mindennapokat: Egy aranyos mintájú díszpárna felvidítja az édesanyádat minden reggel, amikor meglátja. A szép, vagy vicces minták mosolyt csalhatnak az arcára, és jó hangulatban indíthatja a napját.

Kifinomult ajándék: Egy jól megválasztott ajándék mutatja, hogy figyeltél az anyukád ízlésére. A kifinomult kialakítású bögre egy kis luxusérzetet is adhat az anyukád mindennapjaiba.

Kis szív párna nemcsak egy praktikus ajándék, hanem egy olyan tárgy is, amely melegséget és otthont sugároz, és mindig emlékezteti majd az anyukádat arra, hogy mennyire szereted és értékeled őt.

Tömeg 0.08 kg