Hűtőmágnes – Anya – Sünike – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

406Ft Bruttó

 

Mérete: 7,5 cm x 7,5 cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa/ Papír hátoldalán mágnes csíkkal.

Hűtőmágnes – Anya – Sünike – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

 

Ajándék Anyának

 

Aranyos kis ajándék anyának. Lepd meg ezzel a cuki süni mintájú hűtőmágnessel. Tökéletes választás az édesanyádnak születésnapra, névnapra, anyák napjára, más különleges alkalmakra, vagy amikor szeretnél egy kis örömet szerezni neki.

A mágnes felületén vidám mosolygó süni látható, amely örömet hoz minden nap az otthonba.

Mérete 7,5 cm x 7,5 cm, így megfelelően látható és dekoratív a hűtőszekrény vagy más fémfelületek számára.

Egyszerűen rögzíthető bármilyen fémfelületre, például a hűtőszekrény ajtajára vagy a mágneses tábla felületére. Ideális hely a bevásárlólisták, emlékeztetők, vagy gyermekrajzok számára.

Azoknak ajánlott, akik szeretik az aranyos és vidám dekorációkat, valamint azoknak, akiknek fontosak a praktikus és hasznos ajándékok.

Egyedi mintájával és vidám stílusával kitűnik a többi közül, és garantáltan mosolyt csal az édesanyád arcára.

Egy aranyos mintájú mágnes egy kedves és praktikus ajándék lehet az édesanyádnak, és számos okból is jó választás lesz:

Dekoráció: Hűtőmágnesekkel könnyen lehet díszíteni a hűtőszekrényt, vagy más fémfelületeket az otthonban. Ezek a kis dekorációs tárgyak feldobják a konyhát vagy akár az irodai hűtőt is.

Emlékeztetők: Az anyukánk számára fontosak lehetnek azok az emlékeztetők vagy üzenetek, amelyeket hűtőmágneseken hagyhatunk. Így könnyen megjegyezheti fontos dátumokat, feladatokat vagy üzeneteket a család többi tagjának.

Személyes élmény: Ha egy olyan hűtőmágnest választunk, amely az édesanyánk érdeklődési köréhez vagy személyes stílusához illeszkedik, az egy személyes élményt nyújthat számára. Például ha szereti a virágokat vagy a macikat, akkor olyan hűtőmágnest választhatunk, amely ezeket a motívumokat tartalmazza.

Hasznos tárgy: A hűtőmágnesek hasznosak lehetnek a mindennapokban, hiszen könnyen lehet velük jegyzeteket, recepteket vagy vásárlólistákat rögzíteni. Ezáltal praktikus ajándékot adunk az anyánknak, amelyet valóban használhat.

Kis ajándék, nagy öröm: Egy hűtőmágnes egy kis és aranyos ajándék, ami mégis sok örömet okozhat az édesanyánk számára. Nem szükséges nagy beruházás hozzá, de számára mégis sokat jelenthet.

Így a hűtőmágnes egy kedves, praktikus és személyes ajándék lehet, amely minden alkalommal mosolyt csalhat az anyukánk arcára.

Tömeg 0.15 kg
Méretek 7.5 × 0.3 × 7.5 cm