Díszpárna – Anya szeretete örök és végtelen – Tulipános – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

2032Ft Bruttó

Mérete: 26 cm x 26cm
Anyaga: 100% polyester

Mintája nem fakul, nem kopik ki!

 

 

Díszpárna – Anya szeretete örök és végtelen – Tulipános – Ajándék Anyának – Anyák Napi Ajándék

 

Ajándék Anyának

 

Egy igazán elismerő ajándék anyának bármilyen alakalomra. Lepd meg anyukádat egy kedves kis díszpárnával, kiváló Anyák napi ajándék ötlet. Ajándékod legyen hasznos és szívhez szóló. Remek ajándék ötlet születésnapra, névnapra, karácsonyra, anyák napjára vagy más különleges alkalomara.

A díszpárna egy puha és kényelmes kiegészítő otthonunkban, amely nemcsak kényelmet biztosít, hanem dekorációs elemként is szolgál. Kényelmesebbé teszi a pihenést vagy olvasást. Párnáink dekoratív mintákkal vagy színekkel rendelkeznek, amelyek feldobják az otthoni belső teret. 

A párna mintája nem fakul, nem kopik ki! Mérete: 26cm x 26cm. Anyaga: 100% poliester. Mosógépben mosható, nem fakul, nem kopik ki! 

Cuki mintás díszpárna ajándékként anyának számos okból kiváló választás lehet bármilyen különleges alkalomra :

Kényelem és hasznosság: Egy díszpárna kényelmes és otthonos hangulatot teremt, és lehetőséget nyújt az anyukádnak arra, hogy kényelmesen pihenhessen vagy olvashasson. A párna nemcsak praktikus használatot szolgál az otthonotokban, hanem dekoratív elemként is, amely megszépíti a lakást.

Személyes érintettség: Egy cuki mintás párna lehetőséget ad arra, hogy személyessé tegyük az ajándékot. Ha olyan mintát választunk, amely az édesanyád kedvenc állatát, virágát vagy éppen kedvenc színét ábrázolja, az biztosan örömet fog neki okozni, és azt fogja érezni, hogy figyeltél az ő ízlésére.

Kellemes emlékek: Minden alkalommal, amikor használja, kellemes emlékeket fog felidézni az anyukádnak, és melegséget fog érezni a szívében.

Felvidítja a mindennapokat: Egy cuki mintás díszpárna felvidítja az anyukát minden reggel, amikor meglátja. A szép, vagy vicces minták mosolyt csalhatnak az arcára, és jó hangulatban indíthatja a napját.

Kifinomult ajándék: Egy jól megválasztott, cuki mintás díszpárna mutatja, hogy figyeltél az anyukád ízlésére. A kifinomult kialakítású bögre egy kis luxusérzetet is adhat az anyuka mindennapjaiba.

Egy cuki díszpárna nemcsak egy praktikus ajándék, hanem egy olyan tárgy is, amely melegséget és otthont sugároz, és mindig emlékezteti majd az anyukádat arra, hogy mennyire szereted és értékeled őt.

Tömeg 0.2 kg
Méretek 26 × 26 cm